آیا شما دوست دارید به کاربران سایت خود اجازه حذف حساب کاربری خودشان را بدهید؟!زمانی که کاربر در سایت شما ثبت نام می کند و دیگر دوست نداشته باشد در سایت شما بماند جهت حذف اکانت خود باید شما اطلاع دهد و شما به صورت دستی این کار را انجام می دهید.در این مطلب ما به شما آموزش می دهیم که چگونه به کاربران سایت خود اجازه دهید حساب کاربری خود را حذف کنند.با تالار وردپرس همراه باشید.

چگونه به کاربران اجازه دهیم اکانت خود را در وردپرس حذف کنند؟!

در این روش ما به شما افزونه وردپرس Delete Me را معرفی می کنیم که توسط این افزونه کاربران سایت شما قادر خواهند بود اکانت خود را از سایت مربوطه حذف کنند.پس از نصب و فعالسازی این افزونه در قسمت تنظیمات/Delete Me به تنظیمات این افزونه دسترسی دارید.

در ابتدا باید سطح دسترسی نقش کاربران جهت اجازه حذف حساب کاربری را باید مشخص کنید که دقیقا چه گروه از کاربران سایت شما اجازه این کار را دارند.در قسمت landing page آدرس صفحه بعد از حذف حساب کاربری را وارد می کنید تا زمانی که کاربر حساب خود را حذف کرد بلافاصله به این آدرس ریداریکت می شود.

حالا کافیست با یه اکانت کاربری وارد سایت شوید و در قسمت profile یا همان بخش کاربران با گزینه جدیدی به نام delete account یا حذف اکانت مواجه می شوید و با زدن این دکمه حساب کاربری شما حذف می شود.

حذف حساب کاربری توسط کاربر

روش دیگه ای که می تونید امکان حذف حساب کاربری رو به کاربران بدید استفاده از شورت کد هستش که می تونید در هر صفحه ای از سایت تون قرار بدید تا کاربران سایت تون به راحتی بهش دسترسی داشته باشند

[plugin_delete_me]حذف حساب کاربری[/plugin_delete_me]

شما می تونید کلمه داخل شورت کد رو تغییر بدید.

موفق باشید

منبع
محمد جواد کوشکی
خودمو یک متخصص نمی دونم چون هر روز دارم چیز های جدیدی در حوزه کسب و کار اینترنتی یاد می گیرم.